Hoppa till huvudinnehåll

Om oss

Biluthyrare i ständig rörelse

Vår ambition är att erbjuda dig ett bra hyrbilsalternativ, oavsett om du behöver en hyrbil under en längre period eller bara några timmar. Perpetum erbjuder biluthyrning med hög tillgänglighet, miljötänk, service och säkerhet. Vi är en av Göteborgs största lokala biluthyrare, med ca 120 fordon i vår vagnpark. Därför kan vi erbjuda dig allt från minsta personbil till lätta skåpbilar och minibussar. Och har du inte tid att komma till oss, så levererar vi bilen till dig!

Professionell biluthyrning sedan 1979 Vår uthyrningsverksamhet startade 1979 som Kungsgaragets Biluthyrning i Kungsgaragets entré Ekelundsgatan 5-7. I början av 90-talet bytte vi till vårt nuvarande företagsnamn Perpetum Biluthyrning. Sedan dess har verksamheten utvecklats och vår vagnpark expanderat. Vi hyr ut såväl personbilar som lätta skåpbilar och minibussar.

Vårt företagsnamn är hämtat från det latinska uttrycket ”perpetuum mobile”, som betyder ständig rörelse. Och det är så vi driver vårt företag - en ständig, långsiktig utveckling inom biluthyrning, med fokus på tillgänglighet, service, säkerhet och miljö.

Vi CO2-deklarerar varje enskilt hyresavtal. Kontakta oss gärna för mer information.

Varmt välkommen till Perpetum - din professionella biluthyrare i Göteborg.


Bilsemester?

Vi har skapat ett erbjudande för privatpersoner, vi har valt att kalla erbjudandet för "PERPETUM easy" eftersom vi har gjort det så enkelt som möjligt!

Nu kan du hyra bil precis när du behöver den, per timme, dygn, weekend, vecka eller månad. Du betalar enbart för tid och körsträcka, inga bokningsavgifter, ingen medlemsavgift, ingen startavgift, inga extra avgifter alls !

Kontakta oss för mer information.